Goes

Grote Kade 28 4461BE, Goes

Hier op een prachtige locatie aan de Stadshaven van Goes staat het huis van uw dromen en wellicht nog betaalbaarder dan u ooit had gedacht. De vraagprijs voor deze voormalige tandartswoning is € 649.000 k.k. Het pand is in 2014 smaakvol gerenoveerd en is direct geschikt voor bewoning. Huizen te koop in Goes op Huislijn

WONEN IN GOES

Goes heeft een historische en rustige woonomgeving met volwaardige stedelijke voorzieningen. Vanuit de stad ben je snel op het weidse platteland of op het water. Op zonnige dagen heb je hier het gevoel dat je vakantie viert in je eigen woonplaats. Vanuit Goes ben je zo in Rotterdam, Breda, Antwerpen of aan het strand.

Ooit kwamen bijna alle wegen op Zuid-Beveland door Goes, omdat hier alles te koop was. En dat is nog steeds zo. Goes vervult een centrumfunctie voor Zuid- en Noord-Beveland waardoor het een groot aanbod aan voorzieningen heeft. Zoals een bioscoop, theaters, musea, muziekschool, bibliotheek, ziekenhuis en een variëteit aan winkels in de binnenstad. Er is bovendien een breed aanbod van scholen voor basis- en voortgezet onderwijs.

Nog niet bekend in Goes? Boek dan een overnachting bij de B&B aan de Grote Kade

 

Promotiefilmpje van Echt Goes / Goes is Goes:

Grote Kade 28 in Goes te koop op Youtube: